Onze praktijk bestaat sinds september 1994 en is door de komst van tandartsen en specialisten in de loop der jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige groepspraktijk. Wij zijn begonnen als solopraktijk in Rotterdam-Zuid en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare zorgdrager voor onze patiënten.

Door constante vernieuwingen aan het praktijkpand behoren wij tot één van de grootste en modernste groepspraktijken van Nederland. Ons patiëntenbestand bestaat uit meest uiteenlopende nationaliteiten en ons personeel is net zo multicultureel en reflecteert de populatie van onze stad. Hierdoor hoeft de taal nooit een belemmering te vormen; onze vakkundige medewerkers  spreken een breed scala aan talen zoals: Nederlands, Turks,  Afghaans, Kantonees,  Mandarijn, Duits, Engels, Frans, Iraans,  Italiaans, Arabisch , Marokkaans en Spaans.

De kwaliteit van ons werk op tandheelkundig gebied behoort tot de top van Nederland.

Bij ons kunt u 100% rekenen op dat:

  • Wij werken alleen met gekwalificeerde, ervaren tandartsen en specialisten;
  • Wij werken met vakkundige en gediplomeerde assistenten
  • Alle sterilisatie- en desinfectieprocessen worden iedere keer getest en gedocumenteerd.
  • Wij werken uitsluitend met de hoogwaardigste materialen, apparatuur en technieken. Zo zijn al onze behandelstoelen van het merk Sirona, werken wij uitsluitend met roterend instrumentarium van KaVo en Sirona, gebruiken we voor endodontologische behandelingen microscopen van Karl Zeiss.

Wij bieden de meeste tandheelkundige disciplines onder één dak aan. Mocht u specialistische behandelingen behoeven, dan hoeft u daarvoor niet naar een andere praktijk af te reizen en kunt u deze behandeling in uw vertrouwde omgeving laten uitvoeren.

Wij beschikken over behandelaars die gespecialiseerd zijn in onder andere:

Bekijk hieronder de foto´s van onze praktijk