De praktijk

Onze praktijk bestaat sinds september 1994 en is door de komst van tandartsen en specialisten in de loop der jaren uitgegroeid tot een hoogwaardige groepspraktijk. Wij zijn begonnen als solopraktijk in Rotterdam-Zuid en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare zorgdrager voor onze patiënten.

Door constante vernieuwingen aan het praktijkpand behoren wij tot één van de grootste en modernste groepspraktijken van Nederland. Ons patiëntenbestand bestaat uit meest uiteenlopende nationaliteiten en ons personeel is net zo multicultureel en reflecteert de populatie van onze stad. Hierdoor hoeft de taal nooit een belemmering te vormen; onze vakkundige medewerkers  spreken een breed scala aan talen zoals: Nederlands, Turks, Afghaans, Kantonees,  Mandarijn, Duits, Engels, Frans, Iraans, Italiaans, Arabisch, Marokkaans en Spaans.

De kwaliteit van ons werk op tandheelkundig gebied is van hoog niveau, bij ons kunt u 100% rekenen op dat:

  • Wij werken alleen met gekwalificeerde, ervaren tandartsen, specialisten en mondhygiënisten.
  • Wij werken met vakkundige en gediplomeerde assistenten en preventie assistenten.
  • Alle sterilisatie- en desinfectieprocessen worden iedere keer getest en gedocumenteerd conform de actuele richtlijnen.
  • Wij werken uitsluitend met de hoogwaardigste materialen, apparatuur en technieken. Zo zijn al onze behandelstoelen van het merk Sirona, werken wij uitsluitend met roterend instrumentarium van KaVo en Sirona, gebruiken we voor endodontologische behandelingen microscopen van Karl Zeiss.

Wij bieden de meest voorkomende tandheelkundige disciplines onder één dak aan. Mocht u specialistische behandelingen behoeven, dan hoeft u vaak daarvoor niet naar een andere praktijk af te reizen en kunt u deze behandeling in uw vertrouwde omgeving laten uitvoeren.

Wij beschikken over behandelaars die gespecialiseerd zijn in onder andere:

Menu