Het team

Michael Daems

Tandarts

Tandarts Daems is afkomstig uit een tandartsenfamilie. Vader, broers en zussen zijn tevens werkzaam binnen de tandheelkunde. Dit beroep spreekt hem voornamelijk aan, omdat hij ermee is opgegroeid. Hij is in 1999 afgestudeerd aan de vrije universiteit te Brussel en sinds 2000 werkzaam in onze praktijk. Hij beoefent de algemene klassieke tandheelkunde in de breedste zin van het woord en jaarlijks staan ook de nodige cursussen op het programma om up to date te blijven betreffende de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Zijn professionele motto is: ” Geduld is een schone deugd”. Dit reflecteert op zijn omgang met de patiënten.

BIG-nummer: 99052545602

Yasmin van Rompaey

Tandarts

Tandarts van Rompaey, studeerde in 2000 af als tandarts aan de Vrije Universiteit van Brussel. Sindsdien is ze werkzaam als algemeen practicus in onze praktijk. Dit beroep spreekt haar enorm aan door het sociale aspect, de mogelijkheid om patiënten van hun pijnklachten te verhelpen en ze weer een gezond en mooi gebit te bezorgen.

BIG-nummer: 69052857602

Elmira Boloori

Tandarts

Tandarts Boloori heeft een indrukwekkende loopbaan, waar zij in 2004 afgestudeerd is aan de opleiding mondzorgkunde; vervolgens heeft zij in 2010 succesvol de opleiding tandarts algemeen practicus afgerond.

De sociale kant van het werk spreekt haar enorm aan. Om mensen te kunnen helpen en te begeleiden tot het bereiken van een gezonde mond. Ze heeft ook veel plezier in het behandelen van kinderen. Naast parodontologie gaat haar interesse uit naar o.a. esthetische behandelingen.

BIG-nummer: 19916942802

Lian Ong

Tandarts

Tandarts Ong is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Kort na haar afstuderen richtte Lian zich op kindertandheelkunde. De rust die Lian uitstraalt stelt alle kinderen op hun gemak. Gedreven door passie voor haar vak haalt zij vreugde uit het streven naar perfectie. Zorg, kwaliteit en gezelligheid staan bij haar voorop!

BIG-nummer: 49058816802

Dr. Rozita Jalali

Tandarts

Na het afronden van haar studie in 2012 is Rozita Jalali direct begonnen met haar promotieonderzoek. Zij is gepromoveerd in 2016 met het proefschrift “The role of Ph regulation during enamel formation”. Tevens was zij ook werkzaam geweest als docent aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sinds 2016 is zij werkzaam bij Tandartspraktijk Strevelsweg. Haar voorkeur gaat uit endodontologie en kleine chirurgische ingrepen.

BIG-nummer: 29917654102

Davy Chong

Tandarts

Tandarts Chong is afgestudeerd aan ACTA te Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij 5 jaar als tandartsassistent gewerkt in onze praktijk. Momenteel werkt hij als algemene practicus en als tandartsdocent aan ACTA. Zijn interesse ligt in de parodontologie, de problematiek omtrent het tandvlees. Verder heeft tandarts Chong affiniteit met angstige patiënten en kinderen door zijn geduld en relaxte werksfeer.

BIG-nummer: 19926453202

Felicia Ong

Tandarts

Tandarts Felicia Ong is afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Patiënten ervaren de behandelingen bij tandarts Ong als prettig doordat zij de tijd neemt voor haar patiënten, rust uitstraalt en goed luistert naar hun tandheelkundige wensen. Naast werkzaamheden in de algemene tandheelkunde werkt zij graag met kinderen en weet zij angstige patiënten goed te begeleiden. Ze werkt secuur en met passie voor het vak. Patiënten op hun gemak te stellen en samen streven naar een mooie glimlach staan bij haar voorop. Tandarts Ong is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

BIG-nummer: 69926451102

Joey Chung

Tandarts

Joey Chung is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Tijdens de laatste jaren van zijn studie heeft hij ook gewerkt als tandheelkundig medewerker in de praktijk. Tandarts Chung hecht veel waarde aan preventie en goede communicatie met zijn patiënten. Naast de algemene praktijk heeft hij affiniteit met indirecte restauraties (CAD/CAM).

BIG-nummer: 49928713402

K.W. Chung

Tandarts – Directeur

Tandarts Chung is afgestudeerd aan de ACTA in 1994, en in het zelfde jaar opende hij de deuren van zijn praktijk op de Strevelsweg. Eerst nog als solopraktijk, maar in de loop der jaren is het langzaam uitgegroeid tot een grote groepspraktijk met bijna alle specialisme onder één dak. Tandarts Chung heeft zich sinds 2004 toegelegd op de endodontologie.

BIG-nummer: 59042994502

Saleh Mousavi

Orthodontist

Orthodontist Mousavi is in 2006 afgestudeerd aan de Semmelwies University te Budapest. Direct na zijn afstuderen heeft Saleh gekozen voor de specialisatie orthodontie. In 2010 heeft hij dat met succes afgerond. Orthodontist Mousavi is DMO-geregistreerd en tevens ingeschreven bij de verenigingen van orthodontisten (VVO). Hij streeft naar een optimale behandeling met drang naar perfectie.

BIG-nummer: 19909827102

Dr. Kostas Zygogiannis

Tandarts – Prosthodontist

Kostas studeerde in 1999 af als tandarts aan de Aristoteles Universiteit in Thessaloniki. Direct daarna werd hij opgeleid aan de afdeling Orale Chirurgie van de General Hospital of Air Forces in Athene. In 2001 verhuisde hij naar Engeland waar hij heeft gewerkt in de algemene praktijk. Daarnaast werkte hij part-time als klinisch medewerker bij de afdeling Orale Chirurgie en Prosthodontie van de National Health Service Hospitals in Engeland.
In 2005 werd hij toegelaten tot het post-graduate opleiding Prosthodontie van de Universiteit van Edinburgh. Na het volgen van de opleiding onderging hij een extra jaar training en werd lid van de Royal College of Surgeons of Edinburgh en werd hij erkend bij de British Dental Council als specialist in Prosthodontie. Sinds 2010 is hij medewerker bij de afdeling Implantologie en Prosthodontie van ACTA. Kostas promoveerde in juni 2017.

BIG-nummer: 19912460902

Manu Justens

Tandarts – Parodontoloog

Tandarts Justens studeerde in 1999 af als tandarts aan de Vrije Universiteit te Brussel. Nadien was hij werkzaam als algemene practicus in een groepspraktijk zowel in België als bij ons en legde reeds het accent op parodontologie. In 2002 is hij de opleiding Parodontologie en Orale Implantologie gestart aan de Rijks Universiteit te Gent, onder de leiding van Prof. J. De Boever. Deze opleiding heeft hij in 2005 met succes afgerond.

Sindsdien beoefent hij uitsluitend parodontologie en implantologie bij ons op de praktijk. Daarbuiten is hij actief in een verwijspraktijk voor Orthodontie en Parodontologie in België. Hij legt zich toe op het gezond maken van het tandvlees en het kaakbot. Ook chirurgische correcties van het kaakbot en het tandvlees, zowel uit esthetische als uit functionele overwegingen behoren tot zijn dagelijkse handelen.

BIG-nummer: 19052567902

Kiamars Honardar

Tandheelkundig medewerker – Endodontologie

Na het afronden van zijn studie tandheelkunde in 1992 is Kiamars Honardar in 1992 direct gepromoveerd met een proefschrift getiteld ‘’Comparison of effect of Tug babok in root canal obturation’’ (vertaald: vergelijken van tug back in kanaalafsluiting)

Vervolgens heeft hij zijn specialisatie in wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) afgerond in 1995. Hij is docent geweest aan diverse universiteiten, waaronder als assistent professor aan de Chapel Hill University. Hierna heeft hij in diverse tandheelkundige klinieken gewerkt. Vanaf 2011 is hij werkzaam in Nederland in verschillende tandheelkundige praktijken.

Sinds 2017 heeft meneer Honardar ons team versterkt als een tandheelkundig medewerker, waar hij zich richt op zijn specialisatie: wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt hij bijgestaan door tandarts K.W. Chung.

Shkar Abdelqader

Kindertandarts

Shkar Abdelqader is in 2006 afgestudeerd als tandarts waarna hij in 2012 een gespecialiseerde masteropleiding kindertandheelkunde en bijzondertandheelkunde volgde aan de universiteit Gent. Tandarts Shkar is erkend Pedodontoloog door de Europese Academie voor Kindertandartsen en lid in de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde

BIG-nummer: 39917783902

Mina Shahran

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Shahran is in 2008 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam en sinds 2008 ingeschreven bij KRM. Mevrouw Shahran is sinds 2008 werkzaam in onze praktijk. Bij mevrouw Shahran heeft het realiseren van een goede mondgezondheid, gezond tandvlees, een frisse adem en stralende tanden de prioriteit. Om dit doel te realiseren stelt zij samen met haar patiënten een persoonlijk behandelplan op en geeft een persoonlijke begeleiding doorhet gehele traject. Naast mondhygiëne biedt zij de mogelijkheid aan op een verantwoorde manier de tanden en kiezen witter te maken.

Gizem Kaya

Mondhygiëniste

Mijn naam is Gizem Kaya. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht van de opleiding mondzorgkunde in juli 2014. Wat ik belangrijk vindt zijn de wensen en behoeften van u. Mijn doel is om u te helpen met behandelingen die nodig zijn en u te begeleiden in het proces, u te informeren en instrueren zodat we samen met een goed gevoel terug kunnen kijken.

Tausif Ansari

Tandarts

Tausif Ansari is in 2017 afgestudeerd als tandarts aan ACTA te Amsterdam. Hij houdt zich voornamelijk bezig met algemene tandheelkunde.
“Goede zorg leveren en patiënten op gemak stellen” is zijn motto.
Tandarts Ansari heeft affiniteit voor kindertandheelkunde en vindt het belangrijk dat onze aankomende generaties een goed gezonde gebit behouden.

BIG-nummer: 99923623902

Menu