Tandarts Daems is afkomstig uit een tandartsenfamilie.  Vader , broers en zussen zijn tevens werkzaam binnen de tandheelkunde. Dit beroep spreekt hem voornamelijk  aan, omdat hij ermee is opgegroeid. Hij is in 1999 afgestudeerd aan de vrije universiteit te Brussel en sinds 2000 werkzaam in onze praktijk. Hij beoefent de algemene klassieke tandheelkunde in de breedste zin van het woord en jaarlijks staan ook de nodige cursussen op het programma om up to date te blijven betreffende de ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Zijn professionele motto is: " Geduld is een schone deugd”. Dit reflecteert op zijn omgang met de patiënten.

Tandarts van Rompaey, studeerde in 2000 af als tandarts aan de Vrije Universiteit van Brussel. Sindsdien is ze werkzaam als algemeen practicus in onze praktijk. Dit beroep spreekt haar enorm aan door het sociale aspect, de mogelijkheid om patiënten van hun pijnklachten te verhelpen en ze weer een gezond en mooi gebit te bezorgen.

Tandarts Linic is afgestudeerd voor de studie Tandheelkunde aan de Universiteit te Sarajevo. Sinds 1999 is zij al werkzaam binnen onze praktijk. Binnen onze praktijk houdt zij zich voornamelijk bezig met algemene tandheelkunde.

Tandarts Boloori heeft een indrukwekkende loopbaan, waar zij in 2004 afgestudeerd is aan de opleiding mondzorgkunde; vervolgens heeft zij in 2010 succesvol de opleiding tandarts algemeen practicus afgerond.

De sociale kant van het werk spreekt haar enorm aan. Om mensen te kunnen helpen en te begeleiden tot het bereiken van een gezonde mond. Ze heeft ook veel plezier in het behandelen van kinderen. Naast parodontologie gaat haar interesse uit naar o.a. esthetische behandelingen.

Fai Kwok

Tandarts

Tandarts Kwok is in 2009 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Brussel. Met geduld en passie voor zijn vak werkt hij met je samen aan een optimaal verzorgd gebit. Hij neemt de tijd om zijn werk goed te doen. Wat hij belangrijk vindt is dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en dat de kwaliteit van de behandeling hoog is. Fai kun je beschrijven als een rustige, geduldige en zeer bekwame tandarts.


Lian Ong

Tandarts

Tandarts Ong is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Kort na haar afstuderen richtte Lian zich op kindertandheelkunde. De rust die Lian uitstraalt stelt alle kinderen op hun gemak. Gedreven door passie voor haar vak haalt zij vreugde uit het streven naar perfectie. Zorg, kwaliteit en gezelligheid staan bij haar voorop!

Tandarts Phaily is afgestudeerd aan de  Radboud Universiteit Nijmegen en sinds 2007 is zij werkzaam als tandarts algemeen practicus. Haar interesses gaan uit naar endodontische behandelingen (wortelkanaalbehandeling). Tevens is zij zeer geïnteresseerd  en vaardig in esthetiek- en functieherstel door middel van composiet-restauraties.

Aisha Bajwa

Tandarts

'Uw Tandarts met Passie en Visie'

Afgestudeerd in 2011 aan Universiteit van Amsterdam, ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde) en is sindsdien werkzaam als algemeen practicus. Haar masterscriptie werd gepubliceerd in het bekende Tandartsenblad 'QualityPractice Tandheelkunde' in 2011. Tandarts Bajwa heeft affiniteit met parodontologie en kleine chirurgische ingrepen. Haar professionele motto is: “Bij mij staat de patiënt centraal en zijn/haar vertrouwen is wat mij dierbaar is”. Zij doet haar best om een efficiënte en rustige werksfeer te handhaven waardoor prettige tandarts-patiënt relatie opgebouwd kan worden zodat er altijd ruimte is voor vragen/op- en aanmerkingen, welke mogelijkheid tot verbetering biedt.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij haar hoog in het vaandel waardoor zij zich actief bezig houdt met  bij- en nascholing.

Tandarts Alshangi is afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Sinds zijn afstuderen werkt hij bij Strevelsweg en een andere groepspraktijk.De raakvlakken met de geneeskunde en het technische aspect van de tandheelkunde spreekt hem zeer aan. Zijn voorkeur gaat uit naar esthetische tandheelkunde en parodontologie. Verder heeft hij veel affiniteit met kinderen binnen de praktijk. 

Tausif Ansari

Tandarts

Tausif Ansari is in 2017 afgestudeerd als tandarts aan ACTA te Amsterdam. Hij houdt zich voornamelijk bezig met algemene tandheelkunde.
"Goede zorg leveren en patiënten op gemak stellen" is zijn motto.
Tandarts Ansari heeft affiniteit voor kindertandheelkunde en vindt het belangrijk dat onze aankomende generaties een goed gezonde gebit behouden.

Tandarts Belkizar Irmak studeerde in augustus 2017 af aan de ACTA. Voor haar betekent tandheelkunde geduld, liefde, communicatie en handvaardigheid. Ze geniet iedere dag van haar werk als tandarts, vooral door de dankbaarheid van de patiënten en de waardering voor haar werk  door patiënten geeft haar voldoening in haar dagelijkse werkzaamheden.

K.W. Chung

Tandarts - Directeur

Tandarts Chung is afgestudeerd aan de ACTA in 1994, en in het zelfde jaar opende hij de deuren van zijn praktijk op de Strevelsweg. Eerst nog als solopraktijk, maar in de loop der jaren is het langzaam uitgegroeid tot een grote groepspraktijk met bijna alle specialisme onder één dak. Tandarts Chung heeft zich sinds 2004 toegelegd op de endodontologie.

Saleh Mousavi

Orthodontist

Orthodontist Mousavi is in 2006 afgestudeerd aan de Semmelwies University te Budapest. Direct na zijn afstuderen heeft Saleh gekozen voor de specialisatie orthodontie. In 2010 heeft hij dat met succes afgerond. DMO-geregistreerd en tevens ingeschreven bij de verenigingen van orthodontisten (VVO). Hij streeft naar een optimale behandeling met drang naar perfectie.


Shkar Abdelqader

Kindertandarts

Shkar Abdelqader is in 2006 afgestudeerd als tandarts waarna hij in 2012 een gespecialiseerde masteropleiding kindertandheelkunde en bijzondertandheelkunde volgde aan de universiteit Gent. Tandarts Shkar is erkend Pedodontoloog door de Europese Academie voor Kindertandartsen en lid in de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde.

Manu Justens

Tandarts - Parodontoloog

Tandarts Justens studeerde in 1999 af als tandarts aan de Vrije Universiteit te  Brussel. Nadien was hij werkzaam als algemene practicus in een groepspraktijk zowel in België als bij ons en legde reeds het accent op parodontologie. In 2002 is hij de opleiding Parodontologie en Orale Implantologie gestart aan de Rijks Universiteit te Gent, onder de leiding van Prof. J. De Boever. Deze opleiding heeft hij in 2005 met succes afgerond.

Sindsdien beoefent hij uitsluitend parodontologie en implantologie bij ons op de praktijk. Daarbuiten is hij actief in een verwijspraktijk voor Orthodontie en Parodontologie in België. Hij legt zich toe op het gezond maken van het tandvlees en het kaakbot. Ook chirurgische correcties van het kaakbot en het tandvlees, zowel uit esthetische als uit functionele overwegingen behoren tot zijn dagelijkse handelen.

Jan Karel Haex

Tandarts - Orale Chirurgie/Implantologie

Na het afstuderen als tandarts heeft Jan Karel Haex eerst in de Koninklijke Marine gewerkt als officier-tandarts waarna een hij aantal jaar een eigen praktijk had in Den Haag. Al snel bleek hij meer belangstelling te hebben voor de chirurgische kant van  de tandheelkunde. Na verkoop van zijn praktijk is hij als Ziekenhuistandarts gaan werken bij de afdeling Mondziekten en Kaakchirurgie van het Academisch ziekenhuis Rotterdam en daarna in het Academisch ziekenhuis Maastricht. In deze tijd heeft hij zich in Aken/Maastricht in de Orale Chirurgie/Implantologie gespecialiseerd. Voor Jan Karel is het belangrijk dat de patiënten behandeld worden in een vertrouwde en veilige omgeving, waardoor de behandeling zo prettig mogelijk kan verlopen.

Kiamars Honardar

Tandheelkundig medewerker - Endodontologie

Na het afronden van zijn studie tandheelkunde in 1992 is Kiamars Honardar in 1992 direct  gepromoveerd met een proefschrift getiteld ‘’Comparison of effect of Tug babok in root canal obturation’’ (vertaald: vergelijken van tug back in kanaalafsluiting in

Vervolgens heeft hij zijn specialisatie in wortelkanaalbehandelingen (endodontologie) afgerond in 1995. Hij is docent geweest aan diverse universiteiten, waaronder als assistent professor aan de Chapel Hill University. Hierna heeft hij in diverse tandheelkundige klinieken gewerkt. Vanaf 2011 is hij werkzaam in Nederland in verschillende tandheelkundige praktijken.

Sinds 2017 heeft meneer Honardar ons team versterkt als een tandheelkundig medewerker, waar hij zich richt op zijn specialisatie: wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt hij bijgestaan door tandarts K.W. Chung.

K. (Maryam) Borhani

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Borhani heeft haar studie tot mondzorgkundige in 2011  met succes afgerond aan de Hogeschool te Amsterdam. Zij staat ingeschreven bij het Kwaliteitsregistratie Mondhygiënisten (KRM), wat direct 'permanente educatie' inhoudt, ofwel "een leven lang leren". Tijdens de registratieperiode van vijf jaar stimuleert het KRM de deskundigheidsbevordering van mondhygiënisten met hoge, meetbare kwaliteitsnormen op het gebied van bij- en nascholing.  In de voorbije jaren heeft zij veel ervaring opgedaan bij onder meer het Erasmus ziekenhuis te Rotterdam binnen de afdeling  mond- en kaakchirurgie. Sinds 2012 is zij werkzaam binnen onze praktijk als mondhygiëniste. Naast haar werkzaamheden als mondhygiëniste houdt ze zich verder bezig met voorlichtingsavonden bij kinderopvangen en basisscholen.

Mina Shahran

Mondhygiëniste

Mondhygiëniste Shahran is in 2008 afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Inholland te Amsterdam en sinds 2008 ingeschreven bij KRM. Mevrouw Shahran is sinds 2008 werkzaam in onze praktijk. Bij mevrouw Shahran heeft het realiseren van een goede mondgezondheid, gezond tandvlees, een frisse adem en stralende tanden de prioriteit. Om dit doel te realiseren stelt zij samen met haar patiënten een persoonlijk behandelplan op en geeft een persoonlijke begeleiding doorhet gehele traject. Naast mondhygiëne biedt zij de mogelijkheid aan op een verantwoorde manier  de tanden en kiezen witter te maken.

Gizem Kaya

Mondhygiëniste

Mijn naam is Gizem Kaya. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht van de opleiding mondzorgkunde in juli 2014. Wat ik belangrijk vindt zijn de wensen en behoeften van u. Mijn doel is om u te helpen met behandelingen die nodig zijn en u te begeleiden in het proces, u te informeren en instrueren zodat we samen met een goed gevoel terug kunnen kijken.