Extra service

Naast de kwalitatief hoge mondzorg, bieden wij u een aantal extra services aan. Dit doen wij omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u altijd weet waar u bij ons aan toe bent, want de zorg is een sector waar u niet voor verrassingen wilt komen te staan.

We bieden u:

  • Financieel advies:

Voor de aanvang van een behandeling stellen wij samen met u een indicatiebegroting op. Vervolgens wordt  er gekeken in hoeverre de behandeling wordt vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.  Mocht u onderverzekerd zijn, dan zullen wij samen met u onderzoeken wat de beste opties voor u kan zijn. Waar nodig wordt er een meerjarig behandelplan opgesteld, zodat wij samen met u een indicatie hebben van de aankomende behandelingen en wij rekening kunnen houden met uw persoonlijke omstandigheden.

  • Oproepen voor controles:

“Voorkomen is beter dan genezen.” De preventie van gaatjes en tandvleesaandoeningen is een van de belangrijkste pijlers van onze groepspraktijk. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over de volgende controle afspraak. Wij zullen via brief, telefoon en email met u communiceren wanneer het weer tijd is voor uw halfjaarlijkse controle.

  • Herinneren van afspraken:

Wij sturen een afspraakherinnering per e-mail en SMS naar onze patiënten. De e-mail wordt een week van tevoren verstuurd en de SMS twee dagen van tevoren. *

* Wij doen ons uiterste best om u aan uw afspraak te herinneren, maar het is echter mogelijk dat wij door omstandigheden niet in staat zijn om u tijdig aan uw afspraak te herinneren. Indien u geen telefoon of SMS heeft gehad betekent het niet dat uw afspraak NIET door gaat.  Aan deze extra services kunnen geen rechten worden ontleend.
Menu