Wie zijn wij

Visie

Onze visie is een bijdrage leveren aan het verbeteren van de mondgezondheid van de inwoners van Rotterdam door het leveren van mondzorg van de hoogste kwaliteit.

Missie

Onze missie is het leveren van kwaliteitsmondzorg, op een transparante wijze, waarbij de wensen en behoeften van de patiënt centraal staan.

Kernwaarden

Om onze visie en de missie te bewerkstelligen, hanteren wij bij onze werkwijze dagelijks de volgende kernwaarden: kwaliteit, begrip, vertrouwen, transparantie en flexibiliteit.

Kwaliteit

Bij Tandartspraktijk Strevelsweg werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen, apparatuur en uitsluitend met gediplomeerde behandelaars. Bovendien staat ons behandelend personeel geregistreerd bij het kwaliteitsregister van tandartsen (KRT) , mondhygiënisten (KRM), of andere kwaliteitsinstanties, zo bent u te allen tijden verzekerd van mondzorg van de hoogste kwaliteit.

Begrip

Wij werken in een multiculturele omgeving en door 30 jaar ervaring zijn wij ons terdege bewust van de variërende wensen en behoeften  van onze patiënten. Bij iedere stap van onze werkzaamheden streven wij naar een optimale samenwerking en wederzijds begrip. Wij stellen de wensen van onze patiënten te allen tijden centraal.

Vertrouwen

Als praktijk realiseren wij ons dat een bezoek aan een tandarts stressvol kan zijn. Wij bieden een kalme en vertrouwelijke omgeving, waarbij wij van mening zijn dat de vertrouwensband tussen tandarts en patiënt essentieel is bij het bieden van de hoogste kwaliteit van mondzorg. Hierbij streven wij er naar om de patiënten ten allen tijden bij dezelfde behandelaar onder behandeling te laten gaan.

Transparantie

Binnen de tandheelkundige zorg komen vele zaken erbij kijken. Zo zijn er verschillende behandelmethodes en bij iedere behandelmethode hoort een bijbehorend kostenplaatje. Aangezien de tarieven en de vergoeding bij de verzekeringsmaatschappijen vaak wijzigen  kan het voorkomen dat u niet meer weet waar u aan toe bent. Wij als praktijk streven naar een volledige transparantie en zullen u altijd een indicatie geven over de te verwachten kosten. Zo weet u altijd bij ons waar u aan toe bent, zowel voor wat de behandeling als de kosten betreft.

Menu